Zelfstandigen

Als freelancer loop je mogelijk tegen het volgende aan:

  • Ik zou graag eens met een collega willen sparren.
  • Ik zou het leuk vinden om deel te maken van een team, zonder dat ik hierbij mijn zelfstandigheid verlies.
  • Mijn goede ideeën komen nu niet verder dan mijn eigen ‘uurtje-factuurtje’.
  • Ik ben voor het verkrijgen van een opdracht afhankelijk van een broker die vaak minder goed de inhoud begrijpt en mijn ervaring minder goed op waarde kan schatten.
  • Ik zie kansen in de markt, bijvoorbeeld voor IFRS 17. Hoe kom ik aan voldoende kennis en contacten en hoe zorg ik voor een mooie opdracht, zodat ik de komende jaren weer lekker vooruit kan?

Herken je meerdere van deze punten? Dan zal de samenwerking met Sofia Consulting je zeker aanspreken.

Kennis op peil houden

Samenwerken binnen ons netwerkmodel levert je een aantal voordelen op. Binnen het Sofia Consulting netwerk sparren we bijvoorbeeld regelmatig over trends en inhoudelijke onderwerpen zoals IFRS 17, robotics, datakwaliteit, datamanagement, of andere actuele onderwerpen binnen Finance en Risk. We schrijven gezamenlijk artikelen, werken ideeën uit in proposities en helpen elkaar door kennisuitwisseling en intervisie bij het uitvoeren van opdrachten.

Dit stelt jou in staat je kennis op peil te houden, autoriteit te worden in jouw vakgebied en te werken aan interessante opdrachten waar je de komende jaren mee vooruit kunt.

Profielen

Met onze praktische aanpak helpen wij Finance en Risk efficiënt te rapporteren, meer waarde uit data te halen en aantoonbaar in control te zijn.” Wij continue op zoek naar enthousiaste ZZP-ers.

Lees hier welke profielen we zoeken.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om de rapportageketen binnen jouw organisatie te optimaliseren ? Neem contact met ons op.

Contact