Partners

Samenwerken aan proposities voor verzekeraars en banken

Kennis van de processen van een verzekeraar of bank en van regelgeving zijn cruciaal om de vertaalslag van de vaak complexe vereisten succesvol naar een technische oplossing te maken. Met onze praktische aanpak helpen wij Finance en Risk efficiënt te rapporteren, meer waarde uit data te halen en aantoonbaar in control te zijn. Lees hier meer over onze visie over de uitdagingen in de rapportageketen en onze strategie en aanpak daarbij.

Samen met onze partners hebben wij diverse succesvolle proposities ontwikkeld en een groot aantal projecten uitgevoerd bij meer dan 35 financiële instellingen in Nederland en daarbuiten. Een voorbeeld hiervan is onze integrale Solvency II rapportage-omgeving propositie die wij samen met Tagetik voor de verzekeraars ontwikkeld hebben.

Marco van der Kooij - Managing Director CCH Tagetik Benelux & Nordic:

"Bij implementaties van Solvency II is het belangrijk om kennis van en ervaring met de regelgeving om te zetten naar de juiste inrichting van de CCH Tagetik software. De visie, kennis en ervaring van Sofia Consulting sluit hierop naadloos aan, waardoor wij vele succesvolle implementaties gezamenlijk hebben uitgevoerd."

Consultancymodel van de toekomst

Wij hebben gekozen voor een vernieuwend netwerkmodel, waarin opdrachtgevers, contractors en partners samenwerken. Wij zien dit model als het consultancymodel van de toekomst. Competenties vullen elkaar en het geheel is meer is dan de som der delen. In het netwerk zit nagenoeg geen overhead. Samen werken wij aan praktische oplossingen voor soms ingewikkelde uitdagingen waar onze klanten mee geconfronteerd worden.

Lees hier meer over ons netwerkmodel en wat dit voor jou kan betekenen.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om de rapportageketen binnen jouw organisatie te optimaliseren ? Neem contact met ons op.

Contact